2.9.08

sila jgn muntah dgn sengaja di bulan pose...

dis pic may consider parentals guidance....







aku tataw ni stori lame or baru...tp ia tetap menggerunkn...kan biskutmalas kan?




" saya ialah jejaka beruniform biru yg gagah lagi perkasa.." kata lelaki itu..



knape haku ghase ulor ni beso semacam eh?






zoom zoom zoom...ukur lilit perut dh jadik 50 inci..eheh




lihat lah donia perutku..'ramping' kan? kata arwah ulor 2..






close up...





investigation is on..

nampak x ape yg haku nmpak?


hah amek...ni ha punca ulor ni beso semacam...die dh consume makanan utk setahun..baeekk punya...

so, sila jgn muntah ye di bulan ramadahn yg mulia ni setelah nengok pic baeek punya ni...lalalala

18 comments:

Dayu said...

nape?? nape kamu dgn sengaja nye telah meletak gmbar itu di blog kamu di bulan pose ni..

ngeri owwhhh...

biskutrajin said...

to dayU:

bulan ramadhan kan bulan mulia yg menguji kesabaran dr segi mental& fizikal..eheheh..

~Cinta Milo Ais~ said...

tak...saya tak muntah hehe

sultan said...

eh... x muntah pun. macho x. haha...

tp rase nk pitam la...

biskutrajin said...

to milo ais:

syabas bette

to sultan:

kalo nk pitam macho pebendanye..ehehe

poyotito's said...

betul punya besar ular tu dol.
gayat gua tengok

kadok said...

gambo tu top masa orang kea telan ular masa kat joho few yrs back..tp xtau la gambo tu gambo yg dr johor ke idok..:)

Tokyo BLUE said...

arghhhhhh nape la aku bukak entri ni lepas aku bukak posa... cam nk terkuar balik... jahattttt

Suka Bebel said...

perghh! gile pelahap ular tue! mamat berbaju biru tu disyorkan jgn riak.mujur ular tu dah kekenyangan. kalau tidak nescaya beliau turut jadik mangsa.

p/s:dulu aku penah ikut atuk serta orang kampung kejar ular besau mcmtu dgn senapang.tobat laju dia lari.tak sempat nak tembak pun.

lindosh said...

ya ampun.. elok je nengok rupa tu.. tak hancur pon kan eh

risanur said...

mmg rase nak termuntah pun...org lain letak pict makanan...kat sini plak pict pelik yg diletakknya :(

elly_yang_comel said...

yearkkk elly geli ularrr

182 said...

macam ko lepas buka pose kan..
hehe..

biskutrajin said...

to pototito:
tgk ulor pon bleh gayat eh?heheh

to kadok:
2 la, aku rse mmg dh lame, tp lame mane 2 tataw le

to tokyo:

oops,,,sorry

to bebel:

hhoho..ulor 2 x kejor balik ke?eheh

to lindosh:

2 la..mebi xsmpai part digestion lgi kot

to risa:
bru laen dr yg laen..heheh

to elly:
sy pong gelik

NuRuL AiNA said...

aemi jahat aemi jahat (baca dgn intonasi iklan raya petronas ombak jahat ombak jahat)

Camno den nak mkn bukak pose nihhhh??
Arrghh errrgh uwekkk (muntah dah)

biskutrajin said...

to kak aina:

ampun2..heheh...wah wah wah...kak aina muntah bahaya neh...xlame lagik la ni KLM dpt anak sedara...heheheh

NuRuL AiNA said...

akak memang dah agak budak aemi bukan betul karang dipike bukan2..

apapun.. aminnnnnnnn

muahahaha

biskutrajin said...

to kak aina:

muahahahaha...kalo org laen ( eg;anem, nina,kejan etc etc) pon akn pike bukan2..hahahha