19.9.08

aku menjawab...

cik risanur kasi assignment...nk dpt full mark kne le buat ye x..;)





jeng jeng...







katenye list kan ape yg ade dlm handbag..





prob nye aku jrg pkai handbag, kalo nk kuar dating ke, soping2 ke, g umah org kawen bru aku pkai...( x temasuk kuar mkn oke,,)




sbb g opis aku pkai backpack/sling bag/sewaktu dgnnye...tough le katekan...hahahah








no fulus, no talk la kan?kan?kan?




henpon penyelamat idop...ibarat bf ke 2...





name die BOBO DUA...BOBO SATU dah passed away, jtuh dlm laut...sedihnye sy..;p









ni xde name, aku pgl LG je la...time aku bli ni mhl ble lg...rm 135 for 512 MB je...skrg 4G pon baru rm 40..kan?kan?mmg habit bwk dia neh...aku pon tataw..g dating pon bawak...









x senonoh btoi btk tisu 2 ku rasekan..



tiket cinema 4-5 bulan lpspon ade dlm bag lg..ape la ko ni aemi..








utk mate sehat menawan..hahha


dah, sekian trimas....




ey ey...lpe kunci shiro n umah ku...mnde utama bleh plak aku tgl...



3 comments:

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

wah..byk gak brg dlm beg hehe..
akak punye dlm beg lagi byk..
diorg kata mcm doraemon..semua nak ada hehe..

dik g kat sini http://nrina.blogspot.com/2008/09/penghargaan-untuk-semua.html

poyotito's said...

thumb drive tu dulu memang mahal wei..
nyesal gua beli awal2.
dah la baru pakai sekejap dah hilang.
bara betul gua

Suka Bebel said...

aku punya pen drive pon ilang tah kemana pada hal br pakai 2 3 bulan.sempat gak dia merasa berputar dalam mesin basuh.ha ha ha
masa tu memang tak munasabah. sama harga dengan ko punya tu tapi agak kiut saiznya.sbb tu ilang kot.br 512MB gak.skg ni toksah cakap lah