9.9.08

aku perlu bantuan...!!

mayday!!mayday!!

utk new posting, toolbar posting aku x mcm dlu dah...dh jd laen...

button upload pic, video, font, link etc etc sume dh hilang...dlm writing box pon dh laen...

tolong2!!!sape blh tolong!!

14 comments:

♥~ir@~♥ said...

jadi camana lak tuh biskut,,

biskut ada kacau² ker

biskutrajin said...

ira:
tataw la ira...tolon la cik biskut yg dlm kesusahan ni..huhuhu

risanur said...

kesiannye..risa pun tak tahu camne nak tolong...

BuDakHutaN said...

erm... last kopek... tukar jak template baru...kalu dapat... minta ajar ira...nengok blog dia pink kaler...:)

Suparjo said...

Tu nama nye dah bleh delete je blog ni.

ngahahahaha.

Mahap la, cek pon xtau camna nak nolong.
Tolong gelak je la. :p

budakmiki said...

miki pun xtau....tau kasi komen jek...hohoho!

rahimin idris said...

hah? tak reti la biskut. makan biskut aku reti la!!!

NuRuL AiNA said...

aemi.. agaknye aemi tertekan edit HTML kut.. cube tgk button compose yg ada kat atas box writing tuh..

13may said...

rileks rileks...blogspot tgh bengong jap tuh... :D

nanonano said...

aiyarkkk..
apa suda jadi??

poyotito's said...

sori beb!
gua kompiter2 ni memang failed

Deqna said...

sori kita pun tak tau jugak lah..

Suka Bebel said...

kena tukau template la kot? atau temporary je tu atau telah diganggu gugat dia punya html

debikdebuk said...

....


macam ni.. mula2 ko.. err...errr... errr...



...