16.9.08

ke hadapan....

blog ni bakal TAK DI HAPDET untuk jngka mase yg lame...mebi sehari?mebi seminggu?mebi setahun? mebi 2bulan?...

major revamp akan dilakukan kt blog ni stelah aku menghancuskan BLOG ni smlam...heheheheh

so, aktiviti tetap yg akan dilakukan is lawat blog2 korg, mengomen ( betoi ka spelling neh?)...

so, slamt berposa, slamt beraye, slamt bercuti...

yeaahhhh...

13 comments:

rahimin idris said...

nak tido latu...

sultan said...

alasan... alasan...

aku x bole terima...

nanonano said...

wahh !
awai cuti raye nmpakkkk..

ZBELLEZA said...

slamat berhari raya jugak..:P

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

alahai siannyer...takpelah nnti dah elok leh update balik...
rindu lak tak dengar cerita dari biskut nnti hehe...

13may said...

ada dah jadi nih???

hehhe ehheh

biskutrajin said...

rahimin:

tido+bedengkur..hahah

sultan:

en sultan, anda harus menerima kenyataan ni..;p


nano:
iyolah...sakan raye thun ni..


to bella:

iye, maap zhir batin ye..


nrina:
ala jgn le cedey2, sy lawat blog sume org...tunggu sy....hehehe

budakmiki said...

baju raya kaler apekah?

biskutrajin said...

13 may:

majuk ngn blogspot..eeheh

budakmki:

kaler hjau

man_helang said...

wei..pohai...ko kono sorang ko???

risanur said...

mmg betul merajuk sungguh gan blogspot..hope pas ni bole la mencantikkan lagi blog ni...almaklumla kan aplly cuti awal :)

♥~ir@~♥ said...

nape tak tukar template lg dik,,pg lah masuk kat ourtemplates ataupun btemplates

green apple said...

aku nak guna alasan camni gak la untuk hiatus dr blogging...