18.9.08

happy2..hidup ni mesti happy2..( sila tiru lagu cite ayyad kt tibi 3)


blog biskutrajin vs biskutmalas aku dh kembali ke pangkuan ku...aku rindu, blog aku tau aku windu bangat sama dia...


so, setelah kembalinya blog aku neh ke pagkuan aku,


soo....


sooo...


aku akan menghapdet balik bog ni back 2 normal...


ala...back 2 normal cm dolu2...


ok x?


ke x ok?


eheheh..



7 comments:

Dayu said...

nape smua org mcm busy ek?? akak pun busy bagai ni hah..saje kan derang ni, dah dekat2 raya, time tu nak suruh kita busy

rahimin idris said...

hah, baru nak updated? orang dah nak beli baju raya pun ni!

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

ok sgt ler tu..
eh ok ler tu cheh dgn gaya saida hehehe...

debikdebuk said...

Tahniah laa... jaga la baik2..

~Cinta Milo Ais~ said...

selamat menghupdate blog la ye hehe

biskutrajin said...

dayu:

btoi 2 kak dayu...berkejar sne sni woo..heheh

rahimin:

org dh bli bju raye mase august lg tau..hahah

nrina:

adik sy ammar suke tagline saida 2..hehhe

debikdebuk:

ye...sy akan jg bebaik cm menatang myk petrol yg penuh..hahaha

milo:

slamt slamt

ZBELLEZA said...

suda kembali semula..:P