14.10.08

pepandai je ko..

ritu anto SHIRO g klinik...StickingOutTongue




saje, medical cek up...cm ibu2 ngandung 2..Wink



nampak x MEKANIK 2?

die 2 shy2 kucen xmau nengok sini..heheh...:girl_5:


hah...jgn ingat die neh je MEKANIK kat sini...


ade lagi 1 makhluk MEKANIK kat wokshop ni...


jeng jeng jeng.........





taraaaa......



MEET PUSS THE MEKANIK!!!:girl_14:


pasal badan die htam dek myk hitam yg ade kt wokshop neh...ni menunjukkan die pon keje part time sbgai MEKANIK kat CASTROL AUTO SERVICE ni...




hitam...x mandi seploh hari




zoooommmmmmmmm...die ni kucen berbangse CINA...pasl die bace paper NANYANG SIANG POW...Hot



pandai2 je ko tunjuk mane myk yg aku patut guna



tangan belengas yg memegang spanar jaya..eh x spanar...:girl_4:




aku kacau cemana pon die tetap tido....ini menunjukkan bahawa kucen ni seekor MEKANIK yg malas..:girl_9:

20 comments:

Suka Bebel said...

kucing tu penat la overtime, ko kacau dia watpe?hehe

rahimin idris said...

hahaha

lepas tu ko kena penampor dengan dia tak?

DarabDua said...

kucing pon dh pandai makan gaji buta dh skang.
heh!

182 said...

comot gila kucing tu nampak sangat dia kerja keras tak baik ko tuduh dia malas tau..

budakmiki said...

sebenarnya...si puss ni la bos kedai baiki kete tue...yang biskutrajin bayar duit servis kete tu untuk dia beli dia punya whiskas la...

biskutrajin said...

suka bebel

mane ade overtime,...membute ade la...'

rahimin:

ade la sket bertumbuk manja ngn die..hahah

darabdua:

iyolah...ikot peranai manusia la..ehhe

182:

ala...comot sket je 2...

budakmiki:

x, die makan friskees..hahaha

Aku Bukan Bidadari said...

Dia x mangun2 pasal dia lalok minyak itam..

Aku Bukan Bidadari said...

Dia x mangun2 pasal dia lalok minyak itam..

hanimndroid said...

hahah, nak beli dia pya friskees... lawak ar karangan bergmbar ko.. tahniah, dan syabas!

kadok said...

sampai menggeliat2 mekanik puss tu dibuatnya...hahahha..ke tu dia tgh tido?

padelkopak said...

sayang betol ko kt shiro eh??siap p anta klinik tuh....

biskutrajin said...

tiara:

sy pon rase gitu la kak...agaknyedie dh pekena myk ATF ar...

anem:

bleh dpt A++++ tak?

kadok:
die mmg tgh tido...liat nk bagun

padelkopak:

shiro kan peneman setia aku...so, sakit sket bwk g klinik...kalo die majuk susah,,,terkandas aku di jalan raya..hehee

alif-mikail said...

oh.. masuk bengkel.. itu kucin jenama apa eh!

::CeK LaLa:: said...

ermm.. agak nyerr puss ittew bos kat bengkel tu kot.. sbb tu dia tido jer.. jadik mandor la katakan...
hohoho!

cHeRyNa PiReS said...

comeynyeee...rase macam nak geletek jek perut die...hehehe...

biskutrajin said...

alif mikail:

die ialah gadis litar castrol...wahahaha

cek lala:
mandor yg pemalas..hahah

cheryna:

geletek la, pastu g bsuh tgn, kang melekat myk..hahah

ad3ck said...

mekanik kucing neh kotor dia mengalahkan mekanik workshop tuh ahaha.

biskutrajin said...

ad3ck:

lebey kurang la...tp x buat kje pon.eheh

HasraRazali said...

hehe...boleh pulak terpikir nk ambik gmbr kucing tgh tidur, smpai wat entry cm gini ek...hehe creatip creatip

biskutrajin said...

hasra:

hehehe....mekaseh2...