28.10.08

sOD BA RO

6.57 am...28 oct 2008...jalan kapar...


sebuah keta wira kaler dog shit grey ( dis term is attributed 2 marsha my pren) telah meng HON- HON sebuah keta kancil puteh suci lagi murni supaya meneruskan perjalanan di kala LAMPU MERAH sedang menyala2 kat trapik light...dek kerana pemilik keta wira dog shit grey itu tidak mendapat respon positif dr pemilik kancil puteh, lantas pemilik keta wira dog shit grey memotong Q & teros memecut meninggalkan kereta2, lori2, bus2, moto2 yg tgh beratur dgn hemahnya ini..
:girl_2:


motif pemilik keta wira dog shit grey?


tidak ade sekelumit SOD BA RO dlm dirinya...maka haruslah pemilik wira itu dihantar qiamullail 40 hari 40 mlm di masjid PERU....LipsareSealed


ataupun....


x tahan nak buang najis agaknya...



yang pasti pemilik wira itu telah membuat pemilik kancil puteh suci lagi murni itu hangin satu badan..:girl_13:


nasib pemilik kancil x memohon doa supaya pemilik wira mati katak dilanggar lori...masih ade perasaan SOD BA RO di dlm diri ini....Angel



9 comments:

HasraRazali said...

wahhh itu ke kereta wira itu? hehe..agaknya dia tgh cirit tu kot, sbb tu nk cepat sgt...tak pun bini dia nk beranak ke...

ssugguh nya ber SOD BA RO lah utk anda..

sultan said...

xpe2. pasni aku usulkan kat parlimen, barang sape potong q n langgar lampu merah kena hukum tembak...

cHeRyNa PiReS said...

mungkin keta wira tuh dlm mood deepavali lagik tak...so, sambil menari tekan pedal:p

Dayu said...

rasanye mmg dia nak kejar toilet la aemi..
org kalau tak tahan nak b***k je terkejar-kejar gitu
pe citer kat jb??
best??

biskutrajin said...

hasra:

brape banyak le agaknye die cirit lps 2 kan..heheh

sultan:

aku stuju2!tp kecualikan kepada driver kancil puteh suci murni 2...heheh

cheryna:

hahah...melayu masalahnye...

dayu:

betoi la 2..hehhe...mesti la best...mcm2 citer...biasela date mngedate ni..heheh...bile majlis akak eh?

budakmiki said...

setelah dikenalpasti...pemilik kenderaan tersebut baru pertama kali mendapat kereta yang mempunyai hon...dia tidak sabar untuk mengujinya...;P

Suka Bebel said...

dia rabun warna lah.kalau lampu ijau mesti dia berenti.hehe

DarabDua said...

huduh benar peel kereta wira tuh.
kalau gua baling saja batu kt cermin blakang dia
haha~

padelkopak said...

pemilik kete wira tu nak kena join tabligh nih!!biar insap...