22.10.08

APA mahu mu?

SURAT OFFER TUTOR 2 dh selamat smpai ke tangan aku...alhamdulillah..:girl_14:...


takut x sampai kan..kot la acik posmen sabotage aku g buang surat aku dlm semak tmpat bekubang lembu ker...lembu bekubang ker?:girl_16:



hmpp...bnyak gile ar nk kne siapkan...borang AKUAN SUMPAH la, Surat RAHSIA RASMI la...medical cek up la...

BORANG DETAILS DIRI jgn ckp le....


yg membuatkan aku cm sakit jantung is dlm borg2 2 ade tanya soklan2 cenggini:

  1. bile tarikh akhir anda ditanam cacar? cacar ape plak neh kan? yg ENJEK2 di tangan 2 kah?dh kne track balik memori MAMA aku nk tau bile aku kne ENJEK mase baby dlu..uhukkk:girl_3:
  2. bile tarikh kad ic anda dikeluarkan? ha ni satu lagi...memula aku ingat ade kt kad ic2...xde rupenye...dh mane nk cekau bile IC dikuarkan...:girl_6:
  3. sila lampirkan salinan surat beranak & IC ibu bapa anda...ni memula tekejut gak neh...nasib dia tulih JIKA ADA...aku kasi IC parents aku je la eh....
  4. sila lampirkan sijil benti skolah rendah anda...dlm byk2 sijil benti,pesal la yg dorg ni nk sijil benti sekolah rendah?....dah mane nk cekau...seb baik ibu aku simpan...tp kat KEDAH ler...dh kne pos pulak:girl_8:
  5. untuk hal2 kredit gaji, sila state nama bank, akaun dan ALAMAT BANK.. apakah?apakah?ALAMAT BANK?oohhh....seb baik aku mmg wat akaUN BCB kat BCB UTM SKUDAI...
  6. sila isi BORANG PENGISYTIHARAN HARTA...ni mmg surrender x tau pape...harta ape yg aku ade?SHIRO 2 harta aku kah?em...kalo boh umah banglow sebijik, jet pejuang sebijik korg rse dorg pecaya x?:girl_9:
  7. banyak lagik sebenonye...ooohh...mls nk tulih...dh pusing kpla...


lantas aku MEMUHASABAHKAN DIRI...


aemi....ko dh dpt ni dh ckup bagus ler...cube le besyukur....ni ujian sket je ni...byk lagi ujian yg mendatang nanti....Angel


syukran ya ALLAH wif all this rejeki.....Wink

12 comments:

poyotito's said...

bagus la reti juga lu nak muhasabah diri..

alif-mikail said...

apa de.. soalan macam tiong je!

borang dah la.. err.. err.

(kalau koi komen nanti org kata racist!)

Suka Bebel said...

upacara mengisi borang ni ada lagi ke?aku main sign je.semua details orang yang amik aku keje yg uruskan.hehe...

biskutrajin said...

poyotitos:

aku kan mmg baik..hehehe

alif mikail:

besa la kerajaaaannn

suka bebel:

ade la...ni 1st time aku nk msuk kerajaan...mse masuk KEV ritu senang je..

man_helang said...

alah soalan sempoi jek tu...cuba dia tanya nama mak tiri jiran belah atuk kat kg...haaa baru mencaba...kah kah

padelkopak said...

banyak ke harta ko??siap nak isytihar lagi...hehe...

cHeRyNa PiReS said...

borang akuan sumpah tuh la yg paling serik kan..?
nak bersumpah nieh bukan senang...

oppppsss..:D

::CeK LaLa:: said...

acememememee...
bagus.. bagus.. anda telah berjaya ke peringkat ini!
miahahahah!!

rOhock said...

macam-macam lu ni..hahahaha..

budakmiki said...

bab isi borang-borang ni yang aku paling malas...kalau ada arahan...'isi borang ini dengan seseuka hati anda' kan bgus~!

sa_ya S A I D A H said...

kalo tak silap aku, dulu time aku buat ic, org kat jbtn pendaftaran tu cop tarikh aritu kat surat beranak aku.

kadok said...

tutor ye..kat mana?dulu dapat jugak..tp kat sabah tu..jauh bebeno...haihh