21.10.08

PART 1 SGGS IN MEMORY: sesi SMACK DOWN besame N***ah...

mase kat Gegirl skooL dlu...kat St George's Girls' Skool ( SGGS) Penang...or its NICKNAME....SEN JOJES...sng sebut...


aku dok HOSTEL, seJAk FORM 1..Sampai la FORM 3++...until aku pindah g MRSM BESERI 2 ha...


Honestly aku x brape suke kehidupan aku mase ka SEN JOJES 2....:girl_16:


dgn x matured nye perangai masing2...dgn gaduh2 mulut sane sini...perang DORM...gaduh ngn senior la...DORM paling bising la...


TAPI...itu le pengalaman/memories yg bile aku ingat balik...MMG LAWAK...it is SOOOO SWEEETT..tersengih2 aku bile ingat....heheheh...Grin


mcm org kate 2...benci tp bile dh tinggalkan, jadi sayang...Angel


ni aku nak cite PART 1 mase aku di SEN JOJES:girl_4:



SESI BERKELAHI & TARIK2 RAMBUT BERSAMA N***AH... ( harap2 la xde budk SEN JOJES bace neh..ehehe...tp kalo bace pon ape slhnye kan...msti dorg pon gelak sakan)



Ni mase form 1 aku rase..sbb aku rse lps2 tu aku dh kamceng dh ngan die nie

N***AH ni agak terkenal gak ngn sikap xmo kalah, kuat merajuk, anak manja & anak org kayes....org KEY EL ler katekan...time 2 die ni sorg je dtg dr luar PENANG kat DORM DAHLIA A tu... selang 2 katil je dr aku...


and die slalu gak dkenakan oleh kitorg...( dh kitorg 2 komfem la temasuk aku kan..ahhaha...:girl_4:) ...tp bukan buli teruk2 eh...SAYA BUKAN PEMBULI...SAY NO 2 BULLISME Pirate


banyak gak member x puas hati ngan die ni kdg2, gaduh2, tarik2 rambut 2 normal la...


so satu hari 2..aku x ingat pasal ape...tp aku komfem time 2 mmg salah die..AKU YAKIN..pasl aku ni mmg agak logik +rasional dr segi pemikiran Di kalangan kanak2 ribena TIME 2...Sick...sila muntah reramai..hahahhaha


yg aku tau...memula 2 mmg ar bertekak2 dlu...smpai pecah2 sore kan...


mulut die ni lancang gak kalo bab maki2 ni..


so, sape yg x tAhan kan....

GERAM la kan...:girl_13:

aku time 2 mmg AIM RAMBUT+ SPEC die la kan....( haha...ssape soh pkai spek..:girl_16:.)


aku ni x sedar diri...aku KEDING...die 2 BESAR dr aku even die pendek sket...


Aku tarik rambut die, grab the spek..


mulut masing2 dok MENJERIT2 neh...sakit tekak aku..

...die PAM POM PAM POM SMACK DOWN aku dgn POWER die tuh...
komfem la AKU YG TERUK DI SMACK DOWN kan?:girl_6:


mmg ade yg tolong leraikan kitorg...yg leraikan kitorg 2 BADANNYE LG BESO dr kitorg....tp XJALAN...x BENTI gak kitorg SMACK DOWN2 ni....


tp nasib la SMACK DOWN smbil berdiri...eheh...xpgl SMACK DOWN la kan...pgl SMACK UP...


BENGKOK SPEK die aku kejekan...

SAKIT RAMBUT AKU die tarik...rmbut aku lg pjg dr die

dua2 end up sakit sane sinI...


bermandi peluh aku begelut ngn die neh...




at last benti gak SMACK DOWN/UP ni...

ntah la cmne bleh benti...



TP 2-3 HARI lps 2...kami jd baik smpai sekrg..


PSAL DIE TERHARU AKU MINTAK MAAP DLU WALAU DIE YG SALAH...seyes ni x bhong...die yg ckp sndiri...
:girl_5:


KITORG STEADY SMPAI SKRG...siap tuko2 FRENSTER lagi...


ni ha pic minah...nasib la ko n***ah...aku ambik pic ko taruk kat sini...maapkn aku ye...skrg bulan raye...Wink
die xpakai spek dh skrg..serik kene tarik spek lagi mase SMACK DOWN/UP kot...Grin


p/S: agak2 la kan,, kalo la aku x SMACK DOWN ngn die dlu...jd kamceng x kitorg?:girl_10:


BISKUTMALAS...sila jg tekejut bace cite yg x penah di citekan kpda BISKUTMALAS sblum ni ye..:girl_9:



14 comments:

lindosh said...

ooo neh budak sen jojes yeee.. org kata dak2 sen jojes lain sket. 'hebat' sket. lalaa

Suka Bebel said...

ganas org pompuan ni tak lari dari tarik rambut lah.tarik benda lain lah pulak.hehe

biskutrajin said...

lindosh:

outsiders mmg hebat, kitorg hostelite low profile..eheh

bebeL;

2 yg paling senang capai..eheh

Qaseh.Darwisy said...

hhahaa..ganas2..aku ska time dok hostel skolah dulu..of cos la msti ada adengan gaduh2 ni..agak2 skang ni kalau smack down mana pulak yg ko aim ek??hahhaaa...spek da x de..rambut je la ek?

budakmiki said...

biskutrajin tak boleh la gaduh dengan orang botak kalau macam tue...tp boleh tarik telinga jugak kan?hahaha~!

rahimin idris said...

tu la. tarik baju pun ada aku tengok masa sekolah dulu. kalau nak tarik, tarik la laju2! hahaha

padelkopak said...

peh!!bley tahan ganasnya lu nih...

asal lu tak cedok jep perut die satu kali?

biskutrajin said...

qaseh:

ganas skali 2 je ...pastu mane main smack down2 ni...aah eh...rmbut je la tgl...

udakmiki:

kalo ngn org botak...tarik hidung ar..ape lg...hehhe

rahimin:

nk tgk dlm baju la 2.mcm xtau je..hahahha

ku tak sempurna said...

tak penah rasa duk kat asrama until masuk U...
semua dah matured jd tak adala scene smack down mcm cik biskut alami :D

-hola-

biskutrajin said...

ku ak sempurna:

aiyoh...rugi2..hehhee

cHeRyNa PiReS said...

huwaarrrrrghhhh...giler aaa!!!

tak sangke ade gak biskut yg ganas:D

poyotito's said...

tumbuk hidung beb!bior kepet


err..lu tau tak kepet tu menda?

biskutrajin said...

cheryna:

2 la...jgn ingt biskut ni ala2 lembut gitu...tp lembut hati 2 ye la...hehhe

poyo:

ler..tau le...kepet, aku slalugune la..

sukebaceblogkamu said...

ganeih hg noo..=P