7.10.08

ouch!!!!

musim2 raye ni...hujn guruh panas terik asik take their turn je.....



kejap panas ya rabbi, kejap hujan cm kat hutan hujan tropika...



ade kene mengena ngn kemunculan ulser dua bijik yg sgt le beso n sakit kat mulut aku ni x?



SAKIT MULUT...MAKAN PON SUSAH....;/






senyum jgn x senyyum...even ade 2 bijik ulser dlm molot itu x menghalang aku untuk senyum...kan senyum itu sedekah...wahahaha

11 comments:

182 said...

mak aku cakap..
sesape yang kena ulser tu tandanya orang tu jarang mandi pagi..
hehe..

Dayu said...

siannya dia
mcm ne nak balun makan byk2 raya ni
takpe..
dpt control skit, tak la berat naik mendadak nanti

biskutrajin said...

182:
mak aku ckp kan, sape yg ckp org x mandi pagi 2 dia la yg x mandi pagi sebenonye..hahaha

to dayu:

dah naik dh pon k.dayu..huhuhu...suar dh ketat

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

tak abis lagi sakit ulser tu...hmmm..sabar jelah..

nasib baik hubby akak tak kene raya ni klu tak mesti mood dia down pastu mcm gado pasal dia tak nak bercakap...

sa_ya S A I D A H said...

aku amek icon tu dalam http://blogmenjerit.com
dalam tu die ajar cane nak download..
ko try tgk kat sidebar 'most viewed' then tgk kat tajuk 'memasang skrip icon senyuman riceballs'..dalam tu ade link die ajar cane nak letak icon dalam blog kite..try dulu..sonang yo..hehe

biskutrajin said...

nrina:

sy still banyk ckp..hahaha

to saidah:

wokey aku terai

padelkopak said...

xper....tula dugaan namanya kan!!! adela hikmah disebaliknya tu...
mgkn xnk ko bnyak bercakap yg x betul spt mengata n mengumpat
ke...hehe...

biskutrajin said...

padelkopak:

betol la 2...

cHeRyNa PiReS said...

waaa...kalo ade ulser pon leh senyum begitu manis...bayangkan kalo takde ulser...sure lagik manis gaknye:D

Suka Bebel said...

mekasih la sedekahkan senyuman.hehe

biskutrajin said...

suka bebel:

ye l...dpt manyak pahala..hehe

cherina:

mekaceh2