13.8.08

shiro ku..

shiro peneman setia ku untuk bergerak dlm station ble pick-up/kembara/feroza x de..












shiro never disobey me ( except mase die xmo start mase aku bru 3hari masuk KEV..hantar sepital, rm300 gak ar melayang..huhu)











si elmo, member si shiro...dorg 2 org neh kamceng abes..jeles aku..;p...sila abaikan bhgian yg capuk2 2...heheh


































shiro peneman aku mase aku balik dr keje, menikmati udara petang smbil nengok2 lembu mamam..










flashback:



shiro dh byk berjasa kt aku n biskutmalas spjg setahun stengah aku jd tuan die..


shiro la peneman aku g dating ngn biskutmalas..hehehhe



shiro la yg aku bwk ble nk hang out ngn member2 aku,



shiro la yg berpenat lelah membawa aku mase aku tgh pulun siapkn Final Year project mase cuti sem,



shiro la yg aku beri kpda biskutmalas slma sebulan utk g keje mse moto biskutmalas sakit (biskutmalas...susah senang kite bersama...;)...)



shiro la yg bersusah payah mengangkut barang2 aku dr jb so dat aku bleh pindah g kapar,









dan shiro jugak la yg membuatkn aku kayap sebab die ni suke nor sakit, kne le hntar sepital..uhuk uhuk..



oh shiro...jasamu dikenang..


ni lah kesah member baikku..shiro...

19 comments:

182 said...

shiro tu mesti laju giler kan?

biskutrajin said...

to 182:

laju, tp x sampai giler lgik..hehehe

Dayu said...

nama dia shiro eh...

akak nama kan akak nye tukang mintak duit, yang tanpa byk soal akak akan bagi..yg tiap2 bulan mintak spa kat perodua tu... VITO..

tapi byk jasa derang ni kan

Buwau98 said...

Wow
Banyaknya lembu
teringat Batang Melaka di 80an

biskutrajin said...

to dayu:
eheheh..yela...sbb die kaler putih...2 yg sy panggil shiro..heheh...whoa...vito akak each month msuk sepital ke?kayap neh..heheh

to buwau:

batg melaka 2 katne eh?

alif-mikail said...

rajin adik rajin..
rajin le belajar..
bila besar nanti boleh
masak biskut.. heh!

ZBELLEZA said...

ha'ah kan..byk tul lembu tuh..

yela dah shiro ni kan byk berjasa..jd perlu la dibelai dan di manja..tak gitu..hiksss

rahimin idris said...

shiro? cheh, aku ingat adik ultraman taro tadi!

biskutrajin said...

to bella:
btol 2...shiro berjasa byk sgt kt sy..kali ni dh keje sy up sket frequency memandikan shiro..heheh...bior lawo x berabuk..puh puh

to rahimin:

hahah...shiro 2 anjing putih si shin chan la...adik ultraman taro bukan dyna ke?heheh

sultan said...

isk... byk betol keje yg shiro wat utk tuan dia tu. bole patah pinggang shiro tu. haha...

Suka Bebel said...

cik biskut, apa yg wat shiro tu slalu demam? patutnya ok je, check betul2, klu dah jmpa sakitnya mesti tak buat hal lagi. klu teruk sgt, carik je shiro yg baru.tp klu elok lg, tgu lg sethn dua, harga keta akan turun dgn pantas.lg pun ekonomi skg sgt tak stabil.kumpul duit kawen dulu.hehe

d'frinksh said...

glamor nye name dia....
kayap2 pon, si shiro tu jugakla yg bwk tuannye ke mane2...

neway, slamat berkenalan jugekkkk

nanonano said...

si elmo, member si shiro...dorg 2 org neh kamceng abes..jeles aku..;p.

err..diaorg meh??
huhu :p

hanimndroid said...

kah,kah... aku baca ala2 khairil rashid gitu. lawak ar en3 ko kali ni. thns makes me smile for today..

bendul said...

tukar shiro lain.. hohoho..

biskutrajin said...

to sultan:
dh memang 2 jobscope si shiro kpda tuannye..hahah

to suka bebel:
ya betol cik bebel, sy mmg tgh kumpul duhet kawen dlu..wahahah

to d frinksh:

em, mutual r'eship btween shiro n me mmg bagai isi ngn kuku..eheh

to nano:
sy upsr BM dpt B...2 la pasal..hahahah

to anem:
im glad i make u smile...tp aku cm blur2 la nem, knape ala2 khairil rshd?

to bendul:

ade plan, tp duhet xde...( shhh...jgn gitau shiro..hehehehe)

hanimndroid said...

ala2 khairil rashid, mcm aw2 gitu... sila la dgr sinar fm time pepagi utk tau tune suare beliau ek!

thafiexq said...

shiro pandai renang tak? hehehe

biskutrajin said...

to thafiexq:
akan tgelam le shiro ble msuk dlm air...sme cm tuan die jugek, hopeless bab renang2 neh...kalo x dh lame msuk olimpik dh...hehe