11.11.08

selamat tinggal ku ucap padamu, K.....

sila bagi cadangan ape aku patut buat sebelum aku meninggalkan KAPAR wat selama2nya(ececehh..):

1) tido smpai lebam?
2) g mkan kay ep si hari2 kat pekan kapar 2 ha? ( oh ini x mampu aku buat...xde duit nya...)
3) jenjalan ke shah alam soping2, makan, boling?
4) jumpe MEMBER BLOGGERS dlm radius 50 km dr umah aku?ehehhe:girl_9:

5) g klinik kat pekan kapar2, satu memperabeskan duit KEV sesaje amik ubat, vitamin ke, ubat kasi muka chantek ke...xpun kalo nasib baik, dpt MC kan?hahah

6) bace buku b4 g tutor?owh, i'm trying.....

7 ) beribadah memanjaTkan kesyukuran terhadap-NYA...Angel

8) apdet BLOG smpai 100 HARI.?..hahahahah:girl_6:



OR SIAPKAN KEJE YG BETIMBUN2 NEH???????


p/s i love u: another short entree dowh...

p/s i love u too: oh hari ni besday adik aku ...yg ke 20...aku dh kasi hadiah advace dh hri 2..aku kan kakak yg SOLEHAH...lalaa
Angel

10 comments:

poyotito's said...

lu buat semua.






amacam?

Aku Bukan Bidadari said...

nk hadiah gak..wlaupun harjadi me dh lepas lalalalaa bleh gitu?

Qaseh.Darwisy said...

aku suggest ko carik pasal ngan semua staff kat c2..tinggalkan dendam kesumat.

rahimin idris said...

jangan lupa basuh kain!

alif-mikail said...

belanja koi makan hahaha

zairi said...

aemi-san!!!!!!igt sape td!!!haha

Na said...

ui nak gi maner nih?

Suka Bebel said...

aku ari tu tak sempat nak buat apa2 demi menghayati suasana di saat saat akhir dirumah lama.tup tup dah bertungkus lumus kemaskan rumah baru.apa kata ko tlg aku je,byk lg nak kemas tu.hehe

man_helang said...

ko tlg aku ok gak...aku dah malas nak bekerja nih..

hanimndroid said...

tah le, aku pon xtau nak suh ko pilih yg mana, erm, berhibur boleh kot? xpon mcm zery dulu, g hospital pakar(panel) utk buat medical check up...hheheh