13.11.08

ayat power terakhir ku?



TOMORROW
is my LAST DAY IN KAPAR ENERGY VENTURES, SULTAN SALAHUDDIN ABDUL AZIZ POWER STATION, KAPAR...
( hah...hambek ko full name aku taruk...:girl_16:)


aku ingat nk shoot email t o KEV ALL USER kate aku dh nak benti aka blah esok ni..

the problem is....

'WHAT'S THE BEST AYAT TO PUT?':girl_10:


P/S I LOVE U:aku saket perot pagi2 hari ni...:girl_1:

p/s i love biskut: petang ni g makan2 kat PANTAI JERAM...boss blnje sea fud...pizza hari 2 x jadik..hahaha...aku sukak:girl_4:

4 comments:

cHeRyNa PiReS said...

biskut...nieh tpt keje ke ape?
kalo tpt keje...say bye2...all the best...cukup la:D

Lan Rambai said...

Hai semua.. saya nak belah dah pagi esok.. kerja saya yang tak siap ni tuan-puan pandai2 lah bahagi2kan utk diselesaikan ya.

Sekian.. Yang Akan Berambus.. Biskut

kuIna Jentayutiara said...

gud luck.. all d best

...>> jgn kau ucap selamat tinggal...

poyotito's said...

bagi ayat2 biasa2 sudah..
orang bukan ingat sangat pun kalu bagi ayat best2.