14.11.08

berat untuk aku tinggalkan...

TODAY is MY LAST DAY IN KEV...14 nov 2008

mcm2 yg aku rase...Frown

mlm tadi farewell dinner, I can feel my boss & my opismate sedih aku nak pegi....

I never thought of this...yela...aku pon kejap je...6 months je pon...tp dorg treat aku mcm aku ni dh keje 6 tahun...

and, I didnt expect any hadiah from them...tp dorg bagi...bagi plat KEV & kain baju kurung...


huhu...sedih nya aku bile dpt kain baju kurung 2...I feel so appreciated..bagi aku kalo org bagi baju/kain, org 2 sgt SAYANG kat kita...yela...slalu dpt bju/kain ni dr parents, Biskutmalas, family, close frens je.....huhu....

I sgt sedih la tgk boss aku yg sorg 2...lagi botak le pale dia aftr aku kuar ni...kehilangan kaki & tgn...akak manager xde, budak executive nye pon kuar...hmmm...

many times jugak la boss bitau he eel so HURT everibodi also gone...tp dia x penah salahkn kitorg...its TAKDIR he said....:girl_1:

he's the most UNDERSTANDING BOSS lah. aku nak kasi anugerah lah...hehehe..aku harap after this aku akan dapat BOSS yg cmtu gak...


and also org2 KEV yg caring+cool+peramah...


dorg sume doakan kejayaan aku....byk yg aku kene tempuh lepas ni....

hmmm...


feeling2 plak aku di pagi2 hari.....


dah....aku nk smbung keja...hari ni nak balek lambat...aku kan BISKUTRAJIn.:girl_16:hahahahah

ps i love him: next time bile aku jumpe tenet aku upload pic farewell party semalam...u olls can see how much we EAT ...hahaha...an aku dh kate....dorg ni syg aku...hahaha:girl_9:

11 comments:

HasraRazali said...

ermm sedey yer...tak pe...rezeki yg menanti di sana diharapkan lebih baik utk biskut...selamat maju jaya!

NuRuL AiNA said...

aemi..

just nak tanya

kev ni oil & gas punye company ke?

klu ye kan.. blh bagi contact sesapa untuk mintak keje tak??

more to technical punye.. :) thanks a lot.. asap ok

bagitau kat emel akak, cherish96136@gmail.com.

ada ym tak?? senang sket nak berchitchat..

Qaseh.Darwisy said...

Hope dkp tpt baru ko lagi happy n ramai lg org yg akan appreciate ko..jgn sdh2 yea..

tahun baru nti mula langkah baru..

Dayu said...

tak yah nak sedih2
mmg lah rasa mcm terharu semua kan, tapi kalau something better is waiting for us..
kita pun suka...
alahh..nanti2 kita still bleh contact ngan derang kan..
so, semoga tempat baru akan jadik lebih bagus dr skrg

Aku Bukan Bidadari said...

isk..naper chow?

182 said...

good for you..

Suka Bebel said...

alah, nanti dah kat tmpt baru lagi best kan? dekat ngan biskut malas kan?hehe...

aku sedih gak time bos aku blah ari tu, tambah sedih bila bayar collection utk farwell diner ngan adiah.hehe

CoOkiE MoNSter said...

salam...ohoho...we're comrades.u really like cookies, do u?=p

13may said...

all the best!

:)

kadok said...

good luck kat tempat baru..:)

Aku Bukan Bidadari said...

ehh mana budak sebikut nih?? tak update