3.11.08

PERWIRA musim ke -iga...

aku menghitung hari saudara2 HEROES ku yg bakal beraksi kembali 6 nov ni untuk HEROES SEASON 3...kat STAR WORLD...sesape yg xde STAR WORLD...sila dail 03562729280 Utk melanggan ASTEROK...yeahh...



SAVE THE CHEERLEADER, SAVE THE WORLD!!!



HiRO NAKAMURA 2 kazen ak tuh...saje la nk stay low..heheheh:girl_9:



p/s: tingat mase kat UTM layan HEROES SEASON 1 & 2...marathon 25 jam..jam pale otak...:girl_6:hahaha...credit 2 saidah n Q yg kasik aku softcopy cite HEROES ni dlu...

10 comments:

alif-mikail said...

heroes lagi.. huhuhuhu

rahimin idris said...

woi, ada softcopy season 1 n 2? jual kat aku?

biskutrajin said...

alif:

mesti le..kipas susah mati ni...

rahimin:

ade ar...tp kne carik balik ar...aku xtau cmpak ktne...
aku jual rm 1mil oke?

sultan said...

time dia tayang heroes marathon tu aku nk g kencing pun rase syg. padahal dah penah tgk pun...

padelkopak said...

best ke citer ni?gua mmg haram x penah tengok...

Lan Rambai said...

tak ikut heroes ni sebab masa tau ia wujud dah lama ia wujud... jadi tak payah nak ikut...

Desperate Housewife ada soft copy tak?

182 said...

kalau ada sesape jumpe sylar bgtau aku, jam aku rosak la..

poyotito's said...

ah!cilakak sultan!
sama la wei gua pun tengok juga,itu jam sapa nak alih tengok cerita lain memang gua lempang je

Suka Bebel said...

cett!!ko dah update dulu citer ni.huhu

hanimndroid said...

member aku kata, heroes s3 ni mengarut dh... hm, aku pun dah xterfollow. skg tgh follow cter2 kehidupan...ngehehe