7.11.08

HIDUNG+DERIA BAU 2 kan kurniaan TUHAN...

FAKTA dr BISKUTRAJIN ( entree ni aku auto publish ye...):

ratio lelaki: perempuan kat station aku keje neh --> 50:1 ....( agaknye lah..huhu)

hari2 aku deal ngn lelaki utk menyetelkan keje2 aku kt station neh...kalo ade pilihan wt kje ngn perempuan, mmg aku nak..tp dh x de pilihan kan...

selama keje ngn kaum lelaki kat sini...

aku rse nak CATEGORIZE KAN dorg ni kepada beberape CATEGORY la...berdasarkan BAU drg neh..org2 kat station ni byk keje outdoor ...so mcm2 bau la ade.huhu


pelik eh? x pelik..mane ade pelik...aku ade idung...aku BAU lah....


CATEGORY PERTAMA:

lelaki yg BAU nye mcm BAU FAB/DYNAMO/BREEZE/KAO ATTACK/DAIA...

---> ni aku intepretkan sbgai LELAKI YG DAH KAWIN or LELAKI YG STILL MAK NYE YG BASUHKAN KAIN BAJU...
apa pasat aku kata lagu ni?
pasai DORG NI OF COZ LA ADE ISTERI/MAK KAT UMAH YG JAGE MAKAN PAKAI DORG KAN?



CATEGORY KEDUA:

lelaki yg BAU PERFUME saje...
--> ni aku intepret sbg LELAKI YG X KAWEN LAGI, TP DH ADE AWEK...time2 BERCHENTA msti kne kasi wangi2 kan?

or

--> LELAKI YG SEDANG CARIK AWEK KAT STATION NEH..hahahaha..


CATEGORY KETIGA:

LELAKI YG BAU SEMACAM/BAU HANGIT/BAU MASAM
--> ni aku intepret die ni baru wat keje yg amat berat kt plant tuh...smpai merembes2 peluh bergelen2....dan tidak kesah BAU NYA YG SEMACAM itu bile perempuan berada berhampirannya...

--> ataupun LELAKI YG BARU PUTUS CHENTA...X AMIK PORT PASAL BAU BADAN PASAL DH TELALU FRUST...

--> tak pun, MAT BANGLA/NEPAL/MYANMAR .HANGIIIIT..


CATEGORY KEEMPAT:

LELAKI YG XDE BAU APE2...

--> mungkin time tu idung aku tesumbat...:girl_16:


CATEGORY KELIMA:

LELAKI YG BAU AIRCOND PERFUME...

--> OH dorg ni yg 24/7 dok dlm opis...kuar plant pon 2-3 minit je...


oh..AKU MERABAN2 LAGI...ni adalah limit dlm STATION aku ni je...kat lua aku tataw...
ni kalo wat research, mau dpt E+...hahha...

MERABAN....MEBARAN...RABAMEN....:girl_6:


to BISKUTMALAS--> HEHEH...JGN MARE YE...

9 comments:

cHeRyNa PiReS said...

hihihi...ko lupe satu...

* lelaki yg bau makanan - same ade kuat makan/keje kedai makan:P

sultan said...

ok2. aku teka ko suke ketegori yg mane...

ketegori 3...

betol x...

Dayu said...

sesuka hati kamu je kan..
tapi lepas ni takde dah lah smua ni kan
lepas ni mana ada kuar2 plant lagi
lepas ni kena pakai lawa2 je lah ngadap student

Suka Bebel said...

apa punya fakta ni?aku yang jenis bepeluh wangi ni mcmana?ha ha

adat la pegi site bermandi peluh.sehari sampai 5 ke 6 kali baju aku basah kering basah kering.huhu

182 said...

aku bau balik kerja..hehe..

debikdebuk said...

aku dalam kategori 7.

Lelaki yang baunya membuatkan wanita dekat dan terus menjalinkan hubungan persahabatan atau lebih. Kategori ini kurang disukai oleh lelaki kategori lain sebab rasa terancam.

Bukan aku yang cakap... kajian yang cakap...

Qaseh.Darwisy said...

kat site aku pun macam tu jugak..yg paling aku bengang bau kaki.lagi2 time hujan.gila..boleh benak otak..cilakak!

padelkopak said...

gua perfume memang tak berapa nak layan!!x kire la nak tackle awek ke idak...

hanimndroid said...

hahaha, mana la xresdung ko mi! ade ke wat research bau dorg... sian idong ko...