5.11.08

akak ALICIA KEYS, dlm hidop ni always ade KARMA kan?

aku bizi yg HAMAT...:girl_1:


tinggal 8 HARI ni...

8 HARI nk kne setel sume...


ramai org berkata:

1)Lah, ko nk benti dh, relax la...

2) ko bukan dh nk benti dh ker?pesal cm byk kje lagi neh?


ye...aku pon x perasan aku dh nk benti ble aku dlm PERGUNUNGAN KERJA YG BETIMBUN2...

motif?

SBB AKU KESIAN KAT ENCIK BOSS AKU BILE AKU BLAH NNTI...BETIMBUN WO....


kalo aku jahat la kan...aku wat bodo je keje2 nih...tp x baek kan?there's always karma in our life..kan ALICIA KEYS kan?


ENCIK BOS patut blnje aku pizza lah b4 aku blah...



oh ya bru tringat...AKU BAKAL DI CELEBRATE DI PIZZA KAPAR WEEKEND NI OLEH OPIS2MATE+BOSSES AKU...cemana aku tau?aku tau la..heheh



p/s i love u: KESIAN ABBY ABADI kan?Norman ni patut di blender kasi lumat..pastu goreng, then tanam dlm lobang taik..hahahahah


p/s i love u too: HR kate aku dh telebih cuti...ape cer?ritu dorg gak yg kate aku ade balance 2 hari ( wic is aku rse x logik..hahah)... skrg dorg nk potong gaji aku 1 hari?ape cer?x de cer lah...hmmm

10 comments:

alif-mikail said...

memang pekerja cemerlang!

mai kerja dengan koi.. ahahhaa

Dayu said...

sian..sian
saje je HR tu nak mendengki, dia saja je nak potong gaji hang sehari..
alah kira sedekah lah tu, masuk tabung..*huhu..sehari dh bape rm tu weehhh*

man_helang said...

ko tak penah wat koje pon...tu pasal menimbun...ha ha ha

poyotito's said...

baik budaknya lu nih

Suka Bebel said...

aku dulu bagi notis sebulan gak, tapi cuti ada 25 ari lum ambik.selamat aku bulan tu.ha ha

p/s:takkan mintak pizza je kot?hehe

padelkopak said...

apa barang celebrate kt pizza!lu suruh bos lu blanje kt restoran terapung ke?x pon restoran berpusing kt kl tower...

Encik Bibir said...

dulu time sy benti byk keje pending sy buat tatau tp claim OT byk2. haha

13may said...

susah nak jumpa pekerja yg berdedikasi cam ko nih :D

kad0k. said...

nak buat apa blender lumat baru tanam dlm lobang taik..terus tanam aje..xyah susah2 nak blender2..nyusahkan org je...hahaha

hanimndroid said...

buat le selagi ko dibayar utk buat. smpi tarikh ko xdibayar tu, ha, bru le lepas tgn.. heheheh