29.1.09

memasak daging atas batu

pic ni dh lapok...tp aku nk letak gak...x kire

heheh...nak merase makan masak sendirik atas batu yg sgt hot?ha...


mai mai dtg SIZZLING STONE JUSCO TEBRAU CITY..


sini ade offer sea fud ngn daging2 segale binatang HALAL ...kamben, lombu, ciken...



tukang masak of the day of coz la BISKUTMALAS...bile aku jd tukang masak...batu 2 xmau masak daging aku...ceit...senang cite aku jd tukang makan ajo lah..hehe..haih lapo sgt ke, pegang pisau+garfu pon dh x betoi die ni...;P


sedap tol amoi 2 makan, aku snap pic pon xsedau...

harge?emmm...bg aku aku rase mahal...sbb 2 aku dtg time aku masuk gaji je...pasni xmo pi dah...mahal sgt rasenye...tp aku rase korg rse murah je kot...almaklumlah, gaji aku ciput...hoohohoh

hehehehhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhheeeeeee

9 comments:

182 said...

lenkali ko boleh datang ngan aku..ko tak payah kuar duit, aku pun x kuar duit..lepas makan kita cabut haha..

cHeRyNa PiReS said...

murah utk biskut tuh brape?

Dayu said...

huhu..
akak tak abis jalan lagi jusco tu
mcm menarik je
tapi mahal ye...
sekali je lah
org kata
bagi rasa...

aKu..DiA...kAmU said...

Aku pernah masak daging dalam buluh jer...sob..sob..sob.. Belanja ar aku woit...

Suka Bebel said...

balik kang aku carik batu, try buat kat umah.daging maging cukup lengkap kat umah nun.hehe

Dayu said...

aemi,
nanti akak bagi kad eh
kalau ada kat JB dtg lah ngan en biskutmalas tu
bulan 5..
*akak tak nak reveal tarikh lagi, nanti eh*

sa_ya S A I D A H said...

huish..baru ingat nak gi..kalo ko rs mahal, msti aku rase mahal gile nak mampus..aku lagi takde gaji..tgu en.Q jd pilotla..pow die sehabis baik..haha..

paiseh said...

gaji ciput dengan lu punye gelak panjang sampai sekben tu buat gua musykil..

Qaseh.Darwisy said...

erk..apakah??sedap x??