8.1.09

eskrem pudina menambat hati ku...

walaweh....


dh lame x bukak blog keramat pat pat siku lipat ni..ehehe


ni pon pasal try2 bukak kt library..tetibe blh pulak kan...library kt UTM ni ekceli dorg block blogspot...rezeki aku la kan aku bleh bukak blog..hehehe


di kala ini, 2.59pm...aku tgh me relax2 kan diri lepas penat aku memerah otak+memerah tenaga mencarik modal baek punya nk buat proposal research aku...sengal gile pinggang aku ni ha...xtahan dah...ngulor kejap la kan...nk mkn eskrem pudina td, tp dh habes pulak ...sian tulang 4 kerat aku ni xdpt mkn eskrem pudina yg sedap itu..uhuk...


mmg aku xtau pape apdet pasal dunia blog ni skrg ni kan...

mebi akan berterusan cenggini for 1.5 years akan dtg...OBJECTIVE HIDUP BISKUTRAJIN sekarang ini adalah:


MEYIAPKAN MASTER RESEARCH AKU INI DLM MASA 1.5 TAHUN SHJ, BUKAN 2 TAHUN...


so, kengkawan ku sekalian, hari2 doa solat 5 waktu jgn lupe doa aku dpt habes master cepat2...blh le g wat pHd cepat2...bleh la kawen cepat2...hahahahah...sila abaikan statement last skli itu...;)


p/s i love eskrem pudina: aku rindu la nk bace entree2 korg...;/....btw buat man helang...ye aku dh keje, tp aku amik cuti belajo nk belajo tinggi2 smpai cucur atap....;)

5 comments:

paiseh said...

biar betull... ujud ke eskrem spesis tu..???

Suka Bebel said...

kawen je dulu, pastu boleh lagi sambung sampai lagi tinggi dari phd.hehe

sa_ya S A I D A H said...

lambatla ko..kat psz tu dah lame dah leh bukak blog..takde block2 dah..hehe

zairi baharom said...

bertuah aemi-san terus wat master, xpyh ngajar..huhu..pening palo den ngajar bebudak ni ha..huahaha..=p
gambatte aemi-san!!!

green apple said...

susah oooooooo buat master.
susah gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.