1.1.09

fenin2 lalat lah..

i've been bz...bz wat literature survey nak carik title+obj+scope research aku...

fenin...hari2 fenin la...

tp hari ni aku dh jumpe supervisor aku ( hari lain pon aku jumpe gek)....alhamdulillah clear sket kepale otak ni....

ghupe2nye aku punye +obj+scope banyak bebenor....2 yg fenin2 tu...ye la...pemikiran aku ni aku nak carik bnda yg baru sket...tp xpe la...aku simpan utk phd lah...skrg aku wat ape yg aku & DR aku agree...it still has its own novelty...so senang la mk jawab bile VIVA later2...

so bleh la aku sort+susun+sisih aku nye research..haha...dh cm 5S dah...almaklum la, mase kat KEV aku ni sempat la jugek jd 5S CHAMPION OSHE..hehehe...riak2...


eh eh..terase cm dh lame gile x bukak blog...padahal hari2 surf tenet....aku kan sorg student yg baik.x menyalahgune kan kemudahan..hahaha...sila muntah hijo reramai...

p/s i love u: OWH...hari ni ramai yg cuti ek?johor kije le...esok BISKUTMALAS balik dr GANU..busan gle xde die...cm mati laki pon ade gak...ooopsss

6 comments:

padelkopak said...

gud luck my fren!!

~hepy new year!

Dayu said...

isskkk
biasa lah tu
kena lah bersusah2 dulu abru boleh bersenang2 di kemudian hari
buat thesis pe??
huhu, mencari literature adalah sgt tak best
plagarism sudah
pastu kena bambu ngan supervisor

zairi baharom said...

gambatte aemi-san!!!=) kurosagi-san baru nk mengapplykan diri ke utm..hrp2 berjaya..doakan ek..yeay!!!=)

alif-mikail said...

lain macam je pening.. agaga

Suka Bebel said...

mati laki?bila masa ko kawen?hehee

man_helang said...

eh aku ingat ko dah koje...