4.8.08

batman mesia...

mase otw g jusco bukit tinggi, ktorg tejumpe 1 mamat bwk moto batman..hehhe


taraaa....






ha...ni lg pic up close moto dia..

cube nengok betapa pendeknye moto die neh compared to moto kris dpn die tuh..



tp die bawak slow je...nk menikmati angin mlm sepoi2 bhse cina agaknye..leain bebenor ngn batman yg bwk cm pelesit ni,,;p

batman forever..yeaaahh


8 comments:

sultan said...

kat sini mane bole nk bwk laju2...

kat gotham city bole la... :P

biskutrajin said...

to sultan:

btol2...eheh

zubeid said...

haah.. mesia ni byk trafic light.. semeter satu..heheh
allop

biskutrajin said...

to zubeied:

yup, sy agree..it is obviously can be seen from the pics there..hehe

Suka Bebel said...

apa ni cik biskut? kantol la saya, mlm tadi encik mubarak suruh sy test power motor encik bat tu. adoiii...takpe, leh wat promosi kepada sapa2 nak beli motor tersebut.hehe

~Cinta Milo Ais~ said...

hensem tak en.batman tu ngehehe

biskutrajin said...

to suka bebebl:

ehehe..2 la.kn dh caught in tape..heheh...btw kan, sape en mubarak??

to cintamiloais:

eheh...hensem gak...indian guy..

Dayu said...

biskut sori tak sempat reply smlm, amat mengantuk..

pasal interiew tu, derang tak tanya sangat pasal akta2 ni, lebih ke teknikal uestion. masa tu akak mintak post tutor unt fak civil eng..

dia ada bagi case study, pastu kita kena bagi solution kita

sediakan juga teaching mock, prepare gak kalau dia bagi sudden topic..jawab je..yg penting jgn diam dan kata u have no idea...harus dia letak tepi je application tu nanti...

sempat ke tips ni sampai ke dah interview?