6.8.08

kesian..

balik dr keje hri tuh ( x hengat hr ape), baru je nk step out dr shiro ( name keta aku shiro..eheh), aku trnmpak la 1 makhluk tuhan ni kt bawah kaki aku...dh la berada kt tmpat x sepatutnye...mane ade kekura dok kat tnh..seb baik aku x trpijak ko kura2..huhu..


owh, btw, kekura 2 dh jd arwah la...dh kejung dh pong, dh kering, dh ringan...mate pon dh xde....


kite close up sket..






nengok, betapa keciknye die compare ngn kaki aku yg gedang 2...heheh...sila abaikan kaki aku yg lawo 2 oke...eheheheh

kite close up lagik...yeahh




cian kekura, kematian x dpt dikenal pasti knape..

moga roh kekura dicucuri rhmatNya...amin...





9 comments:

sultan said...

aku rase mayat dia kena bom la lps kena bunuh. haha...

moga roh kekura dicucuri rhmatNya...amin...

Suka Bebel said...

saje je nak enterprem kaki tu. eh, dah 2 nama keta yg best aku dpt, sorg bg nama luna kat gen 2 dia, cik biskut ni bwk myvi kot, nama shiro. aku masih tak dpt nama utk getz aku.huahua...dah dkt 2 taun pgl getz je.kecik ati beliau nti

hanimndroid said...

alah! mencik nye, nape mati dah? sape buat die... em, aku akan bg makan tortis kat bilik tu spy xmati cam dia...

nanonano said...

hoh?
ksiannye :(
mane ibu die,tggl die sesekor cmtu..
mmg la xley idup..
ank terbuang..
sedey..
sobb..sob..sob..

biskutrajin said...

to sultan:

sy x rse cm 2 ar sultan, kalo x msti myt die dh bersepai2..heheh


to suka bebel:

heheh...cik biskut pkai kncil putih je la en suka bebel..mane la ade duhet nk bli myvi...tp myvi putih mmg idaman kalbu ku...oh myvi putih.hhehehe

to anem:

2 la anem,,aku nmpak si kekura ni...aku terhengat kt kekura ko...pekabo kekuras2 ko/dh besor dh ke?

to nano;

em...2 la,dok crik gak mak die mane, tp nowhere 2 be found..mak die ter abandon die kot..huhu

13may said...

oh! ingatkan ko pijak taik kucing :D

Tokyo BLUE said...

salam kenal. saya dah add link

wahhh cian! gues wat dulu mase kecik saya penah bele turtle ngan kakak. mase kecik turtle tu lembik lagi kan.. then saya pegang tercicir dari tangan.. cengkerang pecah mati tempat kejadian.. waaa

biskutrajin said...

TO 13 may:

ape la en 13 may ni...taik kucen mane ade bosa gabak cm2..heheheh

to tokyo blue:

whoa...bleh pch ek? xdpt bygkn ar..

Tokyo BLUE said...

pecah ok.. baby turtle cengkerang dia lembut sangat.. waaa sedeyyyy dosaaaaaa