29.7.08

aku nk g teview..2 pasal la..

eheh...ni ha sebab nape aku tnye pasl AUKU & demonstrasi kt mesia ni


1.) AKU ADE TEVIEW NEXT WEEK...to be cont
2.) AKU ADE TEVIEW NEXT WEEK UTK POST TUTOR...(cm x caye je..uhuk uhuk)...to be cont
3.) AKU ADE TEVIEW NEXT WEEK UTK POST TUTOR KAT IPTA...





kire cm soklan bcor gak ar...acik opis 2 yg kasi hint2 neh.mebi dorg mmg nak aku kot..ececeh...perasan sungguh aku neh.....eheh...not my fault la kan..hehe


em, moral of da story, usaha tangge kejayaan..eh eh..tak tak..ringan same dijinjing, berat same dipikul...betol ke?hheheh


so sape yg dh bace en3 ni, sy amat mghargai jasa baik tuan2 & puan2 jika tuan2 & puan2 memberi opinion/advise/ cdgn/ idea utk en3 dibawah..(formal la pulek...ehehe)...sape tolon dapat pahale..lalalla



8 comments:

hanimndroid said...

http://sps.utm.my/sps/Student%20Life/auku-pdf4.pdf

cuba kau masuk kat web ni. sit down and read.

Si Kachak Suparjo said...

Slamat berteview la eh.

Klu panel yg tnye tu bnyk songeh, bg cHreT je.

HasraRazali said...

ermm? terview kt IPTA? Sbg tutor..opss..cm menarik aje dgr...ermm bila intervew nya? tutor for what subject? kt IPTA mana...plz inform me..cm interested je dgr..actually i dont have any idea about that la...kena bukak paper, or g kat blog2 mana yg related utk mnambahkan info..sowwy..

p/s: nk tahu intervew kt mana? contract or permananent?

Suka Bebel said...

Sila bawak sekeping biskut untuk diberikan sebagai cenderahati kepada penginterview. Sure dia kasi keje kosong.ha ha

13may said...

good luck!

biskutrajin said...

to suke bebel;

bes gak idea tuh..eheh

to en 13 may:

tengkiu ;)

Dayu said...

AUKU..pape pun gi study dulu pasala akta2 tu, isi kandungan dia smua..

dulu akak *akak ke?* pun penah gi interview tutor ni kat UTHM, dpt tapi dgn bangganya tolak offer tu sbb tak nak keje kat batu pahat sampai pencen...

nanti mesti dia akan tanya opinion kita pasal akta tu..patut tak dibubarkan mcm yg GPMS minta? jawapan kita tu kena la ada reason dia..just prepare for that...

internet byk info pasal ni

biskutrajin said...

to dayu:

sy dh khatam dh pong auku manual 2..tp nk pike adv & disadv ni yg susah.....haa..ni gud info neh..ni la sy dok cari2 selama ni..eheheh...btw, GPMS 2 amende pulek ni?