16.9.09

kamu, kamu dan kita

tergerak hati nak cek surat kat pigeon hole...kot2 ada surat chenta...

tibe2 ade pulak 1 surat ni...

Name and address bertaip bagai..alamat Jabatan Kimia pulak 2....

mmg aku saspek suppplier+ofis mana2 ntah kasi kad raya ni..
biasa la routine company2 itu di setiap festive season...

'tanda ingatan' kata mereka...



belek punya belek...mmg formal btol lah design kad ni...

bukak bukak....

EH EH!PJG NYE AYAT KARANGAN COMPANY NI?
SURAT CHENTA KA APA???


bedezupp mata lari ke arah si pengirim...



oh...

rupanya kamu....

surat kamu mmg mula2 tidak aku kenal cara karangannya...

bila ada UNSUR2 SEDANG MELANGUT DI RUMAH... SOL GEL...KCG POOL...
oh baru aku ingat sape si pengirim ini...

kamu bikin aku saspen saja...

aku ingat ade org admirer td (hahahahahhahahaah)

hohoho...bergenang jugak air mata neh baca karangn kamu itu...

terharu kah?sedih kah?kelakar kah?malu kah?

ya...empat2 pon ada...

terharu sebab kamu ingat aku...

sedih sebab kamu menulis spt kita sudah xkan jumpa lg...:(

kelakar sebab kamu buat aku gelak sepanjang membaca...

malu sbb aku x post kad rya kat kamu thun ni...(hohohoho....sila claim next yer ye)


BTW...

tengkiu bebanyak NADIAH HAMIDON...(yg sedang mati kutu di rumah itu)....

AKU TERHARU....

notakaki: NADIAH HAMIDON ialah seorg kawan kami yg serius+complicated serta sudah di 'jahat'kan oleh kami selama 4 tahun di UTM ini..(aku tataw nak taruk ape tang ni).....akan tetapi...NADIAH HAMIDON ialah kawan kami yg kelakar+resourceful+tetap baik di mata kami (nad, ko jgn meletup pasal kembang)

yg entah bila akan ketemu lagi...

TENGKIUUUUUUUU BTW 4 THE CARD...


nad, didi, se, marsha, nene, nina...still remember our 1st karaoke night in JAMBAN together??

hahaa...reminisce old story la pulak..ye,....aku tau sorg2 muka sememes...

p/s zero point: didi, saidah...kamu2 sudah dpt kad raya dr kawan kita ni kah????

p/s satu lagi: saya juga terharu dpt kad raya kamu wahai BISKUTMALAS...it's such a lovely raya card...sila amalkan 'tukar2 kad raya' ni smpai anak cucu ya...

5 comments:

sa_ya S A I D A H said...

tadi aku cek ala kadar je sbb tak sempat ko dh smpi..tp rasenye tak smpi lagi..hehe

Faarihin said...

salam.. mak aih.. leh.. uat karangan ni.. huhuhu.. (^__^)

de kad ghaye ntuk biskut, jika sudi, mai la dtg amik.. (^__^)

Nurul said...

pergh...terharu ak, siap masuk blog kad ak...blh la bg mcm2 kt ko pasni (publisiti murahan, hahahaha)...

...dan spt y dijnjikan, fingerprint ak di blog ko...slmt hri ry!

=================
APPROVED BY NAD
=================

ijan said...

apasal aku tak dapat kad raya langsung tahun ni. ni yg buat aku nak terjun tingkap je ni...


selamat hari raya...

noor afzan said...

selamat hari raya biskutrajin aka aemi..