11.12.08

you...go up up and away la..

aku tataw la nape....

aku kalo bangun tido...xkire la tido malam ke,tido siang ke...

otomatik kepala+akal fikiran ni asik tepikir pasal further studies ni....

mix feeling u know...

takut...neves....x yakin....macam2 aznil lagi la...

aku try tamo pike psl 2...tp kepala+brain aku ni cm dh di set utk trigger dat feeling everytime bangun tido...

in fact, benda cmni dh jadi lame dh...


dlu2...mase skolah....mase degree...

EVERYTHING la...

feeling yg bes2 tamo pulak di trigger...

hmmm...

and bile dat feelings dtg, aku akan jd xde mud, xbleh tido...


i hate those feelings....

bile tutup mate nk lupakan those feelings....x bleh...asik2 dtg...

how i wish those feelings x ganggu go up up and away...

p/s i love nasi: ketua jabatan soh aku amik master mix mode....dh kne tukar programme pulek...haish...

5 comments:

cHeRyNa PiReS said...

kenape tibe2 tukar tu?

182 said...

tu sebenarnye ko excited untuk sambung study..
jangan risau la..

Qaseh.Darwisy said...

mmg kalau pikir gini la jadiknya..x yah pikir..smua yg kita dapat tu Allah da tentukan yg sebagusnya untuk kita..kita x tahu tapi dia Maha Mengetahui..berserah jea..janji usaha dan tawakal seiringan..

paiseh said...

duk dapur saja... hehehehe!

zairi baharom said...

aemi-san, zairi-san pn duk pk benda yg same..huhu..tensen gak..tp wat2 rileks je..huhu
mggu depan gi cherating kursus semggu..yeay!!!=)