1.12.08

aku la student ...

2nd apdet since masuk tutor...x lame lagi aku akan jadik STUDENT balik..hahaha...

hahahaha


hahahahha...

p/s i love choc: aku boring g kursus penyelidikan ni...bile nk abes....

7 comments:

Aku Bukan Bidadari said...

wah tahniah..tuh gelak bahagia ke gelak terpaksa..

anyway take care

rajin2 update okehh

182 said...

tu ketawa sebab dah tak betul ke ape? :P

Dayu said...

jadik student balik??
nape lak??
nape boleh jadik gitu??
oowwhhh...sambung master ye..
blaja lah smula kamu, tapi takpe nanti dah ada master boleh jadik lecturer *gaji lagi masyuk oohhh*

paiseh said...

kompius..
tu gelak kesukaan ke gelak ketensenan..??

13may said...

errr...ni awat gelak lain mcm saja nih??? hehhe hehe

kad0k. said...

kursus2 yg mcm tu mmg x best..betul x?...hahaha

DarabDua said...

gua cadang lu ponteng saja kursus ni