10.12.08

rm 1733...bukan duit hantaran!!

hmmm...baru pagi td aku smpi dr kedah...x besnye dh stat keje balik...

pepagi lagi dh bukak surat tawaran master UTM...

rm1733...bayar b4 16 dec 2008...wic is nest week...

cesh...ingat kan sempat la aku g HRD UTM mintak pengecualian..alih2...x sompek jugek...tepakse le aku meng'advance'kan DUHET rm 1733 tu dulu...

tp mane nk cekau DUHET 2 eh?

DUHET dlm ASB syg nk kuar...

buat loan kt BISKUTMALAS,die pon gaji x masuk lagi...

mama aku?hmmm...idea yg bernas gak...loan oke, bukan amik teruuusss

tengok le cemana...kalo rajin kang aku tepon org GRADUATE SCHOOL 2 kate aku tamo bayar lagi...bleh x?hahaha

p/s i love me: ke ade sesape bleh kasi aku loan interest free or interest 1%..hahahaha

9 comments:

@LiYaNNuaR said...

selamat mbayo ye cikbiskut... hehehe... salam aidiladha...

cHeRyNa PiReS said...

smoge dpt la duit tuh ye...sha sendiri poning nak carik duit master...bank rakyat la gamaknye...

cHeRyNa PiReS said...

smoge dpt la duit tuh ye...sha sendiri poning nak carik duit master...bank rakyat la gamaknye...

182 said...

ala ko selit jer nama ko kat mane2 tabung bencana hehe..

Dayu said...

loan saja ngan mak ayah
silap2 dpt pengecualian pembayaran semula, mungkin boleh buat ansuran
tu lah bestnya loan ngan mereka ni..
mudah dan amat fleksibel kan

kuIna Jentayutiara said...

jgn cr AHLONG ya!

paiseh said...

kalau laa duit hantaran sebanyak tu..

Qaseh.Darwisy said...

Aku pun tgh pikir yuran master aku nih..rm2500..mana bank aku nk rompak nih..adeii...mahal gila..jom g merompak?!

Suka Bebel said...

duit hantaran kang mintak la RM17,333.33 baru lah biskut malas garu seluruh badan.hehe