8.6.09

pertapaan kt PD

start enjin shiro...jalannnnnn


lepak dlu...g toilet sat..


pics di susun random je...aku malaasss....oh...pic ini di snapp mase masing2 tgh high..eheh


family KLM stat batch 98-2005....kalo x silap la




requested by biskutmalas...tp x bleh beat pakwe yg sorg lagi kot...go c.ronaldo go....ooopsssthe aftermath of mandi manda...masing2 kecuut



masing2 penat..gaya kupu2 bertelur..huahauhau

agak2 ade pearl dak kat sini?




still bleh tesenyum...padahal time ni tgh berasap sbb bangla 2 dok clean the pool lagi...kate 7.30pg...aku kate sampan, dorg kata bot...

kne interview cm barrack obama..


alih2 profession:penggali kubur...sape yg salah eja neh?tingin sebenanye nk dok kat chalet terapung 2...

ramai dh yg ber status 'not available'..eheh

dh sonjo...jom naek

c.ronaldo vs kaka kah?

i loiiike dis pics..

kamilah perintis..


dadada...next yer jumpe lagi..for all lambaian's....sila link ke noorafzan.blogspot.com utk full story

p/s:to kejan n anem...sila jeles dgn pertapaan kami..hoohoho

8 comments:

amANI said...

Agak2 kalau diemel gambar yang berkaitan, besar tak?

Yg ramai2 dan bukan personal la.

Laju je AJK baru @Lambaian buat keje kan. Bagus2.

joegrimjow said...

pertapaan dalam air
hehe

noor afzan said...

biskutrajin..
aka aemi..
rasa cam banyak lagi pic..
upload la ke picasa..
or flickr ker..
nak grab..
hehe..
x per pass facebook email..
bior akak add kamu..

zairi baharom said...

wah..bestnye..ade gmbr lompat2 lg korang ek..tahniah semua..e[i2..yeay!!=)

Dayu said...

akak mcm jeles je
aemi asyik gi jalan2 je
akak pun tak sempat honeymoon lagi

*aemi, akak still rasa rugi+ralat
sebab aemi dtg kenduri akak tp tak amik gambar..

padelkopak said...

wah.sungguh menarik percutian kamu.saya jealous lah.apa-apapun.bercuti sekali sekala memang menyeronokkan.

Nadzrul said...

mmg lompat kepala ummu kena camtu eh?... haha...

And yang salah eja tu azam ah. Yelah, sejak jadik manager ni dah lama tak mengeja tu... hahaha...

Thanks sbb memeriahkan keadaan!

hanimndroid said...

jeles2... tp, nasib baik xg. klu x, sure aku tido je, kat bilik hotel, kat pasir tepi pantai, kat dlm laut. gila ngantuk keletihan balik dr btn...