1.4.09

bahasa tamil dan ros MALAYSIA

mase aku tadika dlu,

aku rase bunga ros MALAYSIA ( aku main taram je name bunga ni,ala bunga ros yg bnyk petals tu, tp bukan bunga ros yg lawo harge rm 5 sekuntum 2..) ialah bunga tercantik+terharum+terkiuuut di alam semesta ni...

dan bunga 2 hanya ada kt satu umah INDIA ni kat area2 umah paklong aku dlu...kan kita sedia maklum yg org INDIA ni ade byk jenis bunga yg dorg tanam, nk wat semayang dorag...


disebabkan bunga ros ni betol2 menarik perhatian aku, so stiap kali bebunga je bunga 2, aku la org 1st yang akan g petik..petik bukan 1, aku g petik suma...hahaha...aku kijaaammm

hasilnya, MAKA TERJADI LA ADEGAN MARAH MEMARAHI+MAKI MEMAKI DALAM BAHASA TAMIL...

sekian....

entree disambung pasal hanimdroid kasi aku asignmnet cri pic ros MALAYSIA pulak..

nah anem...

5 comments:

hanimndroid said...

yg mana satu. assignment, g cari gambor bunga tu, he he

tehais said...

Awat yg p tareih suma skali?hhehehe :P

hanimndroid said...

dah bg tunjuk pun memang aku belum pernah tgk live:P

zairi baharom said...

wah..lawa gmbr bunge neh aemi-san!!

ayen =D said...

lawak dipetang hari pulak aku baca cite ko ni kan..