21.4.09

coretan untuk mu...

lappy,

ko dh makin tenat

kaspersky yg ori aku kasik pun xmampu men' defend' ko dari penyakit2/virus2 yg dahsyaaatt itu

instead, kaspersky yg ori itu terus 'keeeokkk' dikerjakan sang virus2 jahat...

hairan sungguh aku..


sudah ada virus jenis baru kah?

smpai mampu meng'keok'kan kaspersky ori 2?


lappy,

ko dh berusia 3 tahun ++...


kubur kata mari dh pun...


tp lappy, tolong lah bertahan sampai aku abes master..

oh lappy...

tolong lah..

ko tenat...

up to extent ko operate sendirik & shut down sendirik

ko betol2 membuatkan darah aku kering, jantung aku bedegup kencang mcm nk tecabut.

aku tahu itu kerja worm, trojan etc yang durjana itu...

oh lappy...

bertahanlah..

3 comments:

green apple said...

"up to extent ko operate sendirik & shut down sendirik"


ni bukan kes lappy problem ni.
ni pasti ada sesuatu yang hidup di dalam lappy.
ala-ala jangan tegur gitu.

padelkopak said...

sesungguhnya.komputer riba memang sangat cocok buat student seperti kamu.jadi.jagalah ia supaya kelak tidak menyusahkan diri sendiri.

orensangkuit said...

aiiyyyokkk
antu keliwon kah?