27.6.08

tadaa...

biskutmalas (BM): ingt nk cari la cte2 lawak Shah Rukh Khan (SRK).Duplicate ke, Yes boss ke..etc..etc

biskutrajin (BR): oo...nanti kte cari la kt kdai cd.

BM: kdai cd mahl2, nk cari yg pirate je

BR: cte lame2 mane nk cari yg pirate punye..susah nk dpt...kdai cd byk...xpun try dowload kt tenet ke..

BM:tenet mane ade, susah nk cari...xpela

** sebeno2nye BM ni mmg feveret die cte lawak...x kesah la korea ke, hindustan ke( espcially
SRK), melayu ke...sume dia layaaann...termasuk la RAJA LAWAK tu...smpai ngn aku2 skali dh
layaaannn skali..huhu..

so, YES BOSS yg rege nye rm 9 (aku jumpe kat Ole-ole Shah Alam) kat bwh ni is for BISKUTMALAS...(bukannye die tau pun aku beli neh kat die, kasi itu surprise 5 July ni ble aku trun JB)

special 4 biskutmalas

oke,im off to shah alam...nak soping2...layaaannn...

2 comments:

burhanuddin said...

biskutmalas= hahaha..dah kantoi ape yg syg nk bawak kat abg...

13may said...

Oooo...dah dapat gaji...
bila nak banje aku plak???

hehhe